dagens antrekk

Hello, i dag har det ikke vært annet en regn hele tiden. Det er så kjedelig med regn i slutten av desember, er det ikke da det skal være snø? Vel, vi får kanskje håpe den kommer etterhvert. Har for det meste slappet av og vært en tur på butikken, det er jo tross alt nyttårsaften i morgen så måtte kjøpe litt sprakere og ltt forskjellig. Skal nemlig til en venninne på nyttårsaften med noen andre venninner, noe jeg gleder meg veldig mye til :) Hadde ikke så mye og blogge om så tenkte jeg kunne bare ta dagens antrekk, tenkte også og kanskje starte på nyttårsforsettene kommer nok til og ha noen av de, hehe! 

Håper dere får en fin dag videre!


Shorte fra H&M  Bukse fra Bikbok  Jakke fra Pieces  Smykke fra Bikbok


Snakkes i morgen!

My dose of inspiration

 Heia! Hadde en kjempe koslig kveld i går. Vi så på Pretty Little Liars og spiste godteri. I dag skal jeg egentlig det samme, skal være med de jeg var med i går. Jeg tenkte egentlig at jeg skulle vise dere hva jeg ser på som "inspirasjon". Det er vel det som du kan se på som noe du blir inspirert av altså du kan få ideer til klær, sko og ting som du kan gjøre. Det kan også være motivasjon eks. treningsinspirasjon som kan hjelpe deg til og få motivasjon. Jeg er ikke akkuratt så veldig flink til å trene, men hvis du har det rette tøyet og bra motivasjon musikk kan det fort bli mye gøyere. Det jeg ser på inspirasjon er klær og mote, sko, forbilder og forskjellige sitater. 

Hva ser dere på som inspirasjon?

Romjulsalg: new in

Hallo, nå nærmer de seg at julen snart er over! Veldig dumt, føler alt har gått så fort. Men det som jo er veldig deilig er jo romjulsalget , du får så mye for en liten penge! I tillegg så er det jo også veldig mye fint. Det beste er jo at de setter prisene opp til 50-70% salg. Dette året er jo også snart over, men for meg så har 2013 vært et ganske bra år. Om litt over en time så skal jeg en tur på besøk til en venninne med noen andre også, tenker vi kommer til å se på film å ha ordentlig lørdagskos. Tror ikke jeg kommer til og blogge noe mer senere i kveld men kommer nok ut med et nytt innlegg i morgen.

Håper dere får en fin lørdagkveld :)

Dette smykket kjøpte jeg på bikbok til bare 75 kr, den ordinere prisen var 249. Utrolig billig! Også syns jeg også at det var veldig fint.

Denne genseren er fra Bikbok, den kostet 175kr, ordinær pris var 349. Den er utrolig deilig og ha på seg og ekstra deilig med litt høy hals!

 

merry christmas, everyone

Hello, det er så deilig å tenke på at det er jul allerede! Det har jo gått kjempe fort, syns nesten ikke det var lenge siden 1. desember. Til morgen i dag gikk jeg rett opp og satt meg i sofaen med jule strømpe, ullsokker, pledd og julefilmer. Satt egentlig ganske lenge før jeg begynte og stelle meg. Nå har vi besøk av familie, har akkuratt  opnet gaver fikk kjempe mye fint!

Håper dere får en kjempe fin kveld videre, kos dere masse i kveld!I morgen er vell egentlig planen og være hjemme og slappe av, tror vi skal få litt besøk i morgen også! Men skal kanskje en tur senere på kino med venner på premieren av Believe Movie, har hatt kjempe lyst til og sen den lenge.God jul, alle sammen! <3

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » Februar 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits