Snø? + hair

Hello, nå skal jeg si dere noe.. DET SNØR! åå, jeg har ventet så lenge på at det skulle skje, det har jo snødd litt i desember men den gikk jo selvfølgelig bort med en gang. Jeg bare håper at denne holder seg litt lenger!

Snør det hos dere? Ja, dette er det jeg kaller, nei jeg vet ikke hva jeg kaller det. Men siden jeg ikke hadde så mye og blogge om og jeg syns det er litt kjedelig med dagen antrekk så blir vell dette dagens hår (?) haha! Frisyren jeg har laget er inspirert fra Bethany Noel, jeg anbefaler dere kjempe masse og skjekke henne ut på youtube, hun er en super inspirasjon for meg og mange andre. Hun legger ut outfits, hår, sminke og mye mer. HU er drit kuuul!!


new stuffHva syns dere? ♥

caramel macchiato

Hei, og god morgen alle sammen! ♥

Snart drar jeg en tur til byen med to venninner. Drar om en time så rekker akkuratt og legge inn et innlegg før je steller meg! Ingenting er deiiligere enn å sove lenge i helga, og bare sitte med dyna i sofaen og se på Tv! Men jeg tenkte jeg skulle ambefale en kjempe god macchiato. Ingenting er bedre enn å starte dagen med det. Hvis dere har en alt mulig varm drikke maskin (?) altså sånn til te, latte, kakao og kaffe så burde dere prøve Caramel macchiato. Den er helt fantastisk god! Hva skal dere i dag da? 

Ha en fin dag videre ♥trening til max

Heei! ♥

åå, så deilig og tenke på at det er helg! Har egentlig ingen planer i helga bortsett fra at jeg skal til byen en liten tur i morgen. Egentlig veldig deilig og bare slappe av. Siden jeg har en del tid så tenkte jeg og kanskje begynne på den "scrapbooken" som jeg hadde tenkt til å lage. 

Kom akkratt hjem fra en jogge tur. Ble faktisk ganske sliten, etter det tok jeg litt styrke og tøyde litt ut! Orker egentlig ikke og gå rundt og være støl i flere dager. 

Håper dere får en fin helg! ♥


Ehehe, siden jeg ikke hadde noen andre bilder så måtte jeg nesten bare ta et bilde av meg selv. Ser jo ikke akkuratt flott ut etter og ha jogga i kulda med helt rødt ansikt og hele pakka, haha!

 

something good

Heihei!

Har faktisk tenkt ganske lenge på å lage en "scrapbook" hvor jeg lager coolager med inspirasjon, klær og mote. Også tenkte jeg og legge det ut her på bloggen om hvordan det blir og hvordan jeg gjør det, noen andre som vil? Vel, i morgen så skal jeg bli med Helene hjem og begynne med en framføring vi skal ha om noen uker, vi skal også ta oss en liten joggetur. Akkuratt nå sitter jeg i sofaen og spiser bær, åå ingentin er bedre en friske sunne bær. Dagen i dag har vært den vanlige, veldig mange av tankene mine går på skole nå, har allerede fått vite at vi skal ha mange framføringer og prøver framover! Ja, vi får bare håpe alt går bra.

Håper dere får en fin kveld videre! ♥

Hva skal dere i morgen?

Litt av hvert

Hello alle sammen! ♥

Nå kom jeg akkuratt hjem fra en venninne, det var kjempe koselig! Når jeg kom hjem hoppet jeg rett i koseklærne og satt meg i sofaen med tv og pc på, haha. Jeg sitter egentlig og venter på at Pretty little liars skal begynne, helt ny episode hver tirsdag framover, gleder meg masse. Siden skolen begynte i går har jeg ikkefått gjort så mye. 

Jeg tenkte egentlig og ha uken spørsmål snart, så hvis det er noe dere lurer på så er det bare og spørre under komentarfeltet i dette innlegget! Håper vi snakkes ♥

 

 

Mine nyttårsfortsetter

Hello alle sammen! ♥

Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere mine nyttårsfortsetter. Har tenkt ganske mye på hva de skal være, men jeg har værtfall fått meg noen. Veldig lenge har jeg bestemt med på og gjøre disse tingene men siden det er et nytt år er det heller bedre og begynne helt fra begynnelsen!

Trening: Det er vell egentlig ganske mange som har og bli flinkere til å trene mer, det er jo ganske bra syns jeg! Har egentlig aldri vært noe flink til det, men jeg har et mål om å bli flinkere. I morgen skal jeg melde meg inn på Stamina så skal jeg trene der ca 2-3 ganger i uka, med en vennine!

Kosthold: Bli flinkere til å drikke vann og spise mere frukt og grønnsaker. Jeg må rett og slett blir flinkere på det, haha.

Skolen: Skal prøve og ha enda mer fokus på skolen, jobbe godt med lekser, prøver og framføringer. Jeg må nok værtfall ha enda mer fokus på matte, mitt værste fag!

Minner: Ha kjempe mange morsomme og koselig minner i løpet av 2014 som mulig, ta masse bilder så jeg har noe å se tilbake til når 2015 begynner!

Hva er deres nyttårfortsetter? 

klær: hvem burde jeg velge?

For litt siden så fikk jeg en kjole som jeg hadde bestilt fra nelly, men jeg skal ikke ha den så jeg tenkte og bytte den med en ny så jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg og si hvem dere syns jeg burde velge og hvem dere syns vaar finest.  Jeg har funnet mange fine men vet ikke hvem jeg skal ha! Har foressten vært en tur på byen i dag, men fant dessverre ikke noe.. men tenker på og kjøpe nytt trenings tøy snart før skolen begynner så jeg har det klart til vi skal ha gym. Har tenkt til og begynne med nyttårfortsettene mine, er litt sent ute med det men har ikke hatt tid rett og slett, og disse nyttårsfortsettene skal jeg prøve og få til så godt jeg kan, det tror jeg burde være et av dem og faktisk kunne fulføre de. Håper vi snakkes ♥♥

♥♥

HAPPY NEW YEAR

Heii, og velkommen til et helt nytt år. Jeg kjenner 2013 har gått veldig fort, plutselig 2014! I går så var jeg og feiret nyttårsaften med noen venninner, det var så utrolig koselig! Vi hadde det kjempe gøy med god mat, dans og film! Litt før klokken ble 12 var vi selvfølgelig ute og så på rakketene og tente noen sprakere selv. Jeg tror 2014 kommer til å bli et kjempe flott år, jeg har så mye jeg gleder meg til! Nå har vi familiebesøk og har spist god mat! I morgen skal jeg på byen på januarsalget, tar alt på salg så de får det vekk og får inn vårkolegsjonen så jeg håper på og finne noe der ♥♥

Ønsker alle et godt nytt år!


Håper dere hadde en kjempe flott feiring med familie eller venner, og får ønskene deres oppfylt i 2014 ♥
dagens antrekk

Hello, i dag har det ikke vært annet en regn hele tiden. Det er så kjedelig med regn i slutten av desember, er det ikke da det skal være snø? Vel, vi får kanskje håpe den kommer etterhvert. Har for det meste slappet av og vært en tur på butikken, det er jo tross alt nyttårsaften i morgen så måtte kjøpe litt sprakere og ltt forskjellig. Skal nemlig til en venninne på nyttårsaften med noen andre venninner, noe jeg gleder meg veldig mye til :) Hadde ikke så mye og blogge om så tenkte jeg kunne bare ta dagens antrekk, tenkte også og kanskje starte på nyttårsforsettene kommer nok til og ha noen av de, hehe! 

Håper dere får en fin dag videre!


Shorte fra H&M  Bukse fra Bikbok  Jakke fra Pieces  Smykke fra Bikbok


Snakkes i morgen!

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » Februar 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits