Mine nyttårsfortsetter


Hello alle sammen! ♥

Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere mine nyttårsfortsetter. Har tenkt ganske mye på hva de skal være, men jeg har værtfall fått meg noen. Veldig lenge har jeg bestemt med på og gjøre disse tingene men siden det er et nytt år er det heller bedre og begynne helt fra begynnelsen!

Trening: Det er vell egentlig ganske mange som har og bli flinkere til å trene mer, det er jo ganske bra syns jeg! Har egentlig aldri vært noe flink til det, men jeg har et mål om å bli flinkere. I morgen skal jeg melde meg inn på Stamina så skal jeg trene der ca 2-3 ganger i uka, med en vennine!

Kosthold: Bli flinkere til å drikke vann og spise mere frukt og grønnsaker. Jeg må rett og slett blir flinkere på det, haha.

Skolen: Skal prøve og ha enda mer fokus på skolen, jobbe godt med lekser, prøver og framføringer. Jeg må nok værtfall ha enda mer fokus på matte, mitt værste fag!

Minner: Ha kjempe mange morsomme og koselig minner i løpet av 2014 som mulig, ta masse bilder så jeg har noe å se tilbake til når 2015 begynner!

Hva er deres nyttårfortsetter? 

5 kommentarer

Lykke til med forsettene! :) Her er mine! :) : http://camillall.blogg.no/1388490434_mine_nyttrsforsetter.html

Eli-Birgithe Kristiansen

05.01.2014 kl.20:18

Fine nyttårsforsetter :)

afcl

05.01.2014 kl.20:20

du har en utrolig fin blogg!!

hadde betydd mye om du kunne lese min:))

Camilla

05.01.2014 kl.20:56

Veldig fine nyttårsforsetter :) Mitt nyttårsforsett er at jeg skal leve ut drømmene mine!

MarteHBa

05.01.2014 kl.22:53

Alle de samme :P Ønsker deg en kjempefin uke :)

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡