Romjulsalg: new in


Hallo, nå nærmer de seg at julen snart er over! Veldig dumt, føler alt har gått så fort. Men det som jo er veldig deilig er jo romjulsalget , du får så mye for en liten penge! I tillegg så er det jo også veldig mye fint. Det beste er jo at de setter prisene opp til 50-70% salg. Dette året er jo også snart over, men for meg så har 2013 vært et ganske bra år. Om litt over en time så skal jeg en tur på besøk til en venninne med noen andre også, tenker vi kommer til å se på film å ha ordentlig lørdagskos. Tror ikke jeg kommer til og blogge noe mer senere i kveld men kommer nok ut med et nytt innlegg i morgen.

Håper dere får en fin lørdagkveld :)

Dette smykket kjøpte jeg på bikbok til bare 75 kr, den ordinere prisen var 249. Utrolig billig! Også syns jeg også at det var veldig fint.

Denne genseren er fra Bikbok, den kostet 175kr, ordinær pris var 349. Den er utrolig deilig og ha på seg og ekstra deilig med litt høy hals!

 

Én kommentar

inspirationandme

28.12.2013 kl.18:07

Utrolig fin blogg! jeg har Lese din blogg? På bloggen min nå. Hvis du vil være med så går du bare inn på bloggen min og kommentere under innlegget:D Håper du vil være med

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡