helt vanlig onsdag


Heeiho! 

I dag så har jeg egentlig bare vært på skolen, har vært med Maren hjem etter skolen.. gjort litt lesker! Kom hjem i fem tiden, så fikk litt tid til å blogge nåå! Er noen få dager siden jeg blogga sist men håper det ikke gjør så myye, vet jeg har sagt at jeg skal bli flinkere men er ikke så lett, haha! Selvom jeg ikke er så travel for tiden så er det også at jeg ikke har hatt så "blogglyst"!

I går

 I går så dro jeg rett hjem fra skolen, og gjorde lekser så dro jeg på dansing kl 4 til halv 9, er der en stund siden jeg danser tre danse timer på samme dag! Før det så var lene med meg hjem og vi tok noen bilder! Blir veldig kjedelig innlegg for jeg har nemlig ikke gjort så mye denne uka, på mandag var jeg også med Maren hjem! Som dere kanskje skjønner så har uka mi så lang vært ganske kjedelig, hehe! Tror jeg kjeder dere i hjæl akkuratt nå med dette innlegget men værtfall til helga\fredag skal jeg blogge litt mer spennende innleg! 

Håper vi snakkes! :))


Én kommentar

Laila

10.02.2013 kl.21:13

Lene er så kul

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡